O Nama

Etno Vila Kula - ranking stars

Etno Vila Kula je kategorizovana sa maksimalnim mogućim brojem zvezdica (4/4)

| 68 pts |

Na 90km od Beograda nalazi se – sada već mnogima poznato mesto – Malo Središte koje predstavlja pravi dar prirode, a mi smo se potrudili da, pored prirodnih lepota koje nas okružuju – upotpunimo doživljaj luksuznom etno vilom.

Etno Vila Kula pruža nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima luksuza i prirode. Njena jedinstvena arhitektura i pažljivo osmišljen enterijer čine je idealnim mestom za opuštanje i uživanje u prelepom okruženju.

Dnevni boravak Etno Vila Kule - crveni kauč, ukrašeni zidovii pogled na predivno dvorište

Naš zatvoreni bazen je prava oaza odmora i zabave i dostupan tokom cele godine. Bez obzira na to da li dolazite radi planinarenja, šetnje, ili zbog radnog odmora – plivanje u luksuznom bazenu je tu da upotpuni vaš doživljaj.

Odlično opremljena kuhinja će vam olakšati pripremu hrane, a na raspolaganju vam je i zidani roštilj – savršen za kvalitetno provođenje vremena i zabavu sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima.

Bazen Etno Vila Kule, ukrašen na krovu i sa strane fasade

Potpuna privatnost koju uživate u našoj vili – garantuje istinski odmor. Zamislite sebe kako se ljuljate na ležaljci, uživate u pogledu na bujnu prirodu sa našeg vidikovca i naslutićete lepotu boravka u Vili Kula.

Naši posetioci posebno su očarani ljubaznošću našeg domaćina – koji vam je uvek na raspolaganju – bilo da dolazite sa porodicom, društvom ili ste na radnom odmoru. 

Očekuju vas i đakuzi, sauna, letnjikovac i mnoge druge čari boravka u Vili Kula!

Gosti Etno Vila Kule uživaju u osveženju koji nudi naš bazen

Rezervišite ovde

U najkraćem roku ćemo vam javiti raspoloživost i potvrditi rezervaciju ukoliko je odabrani termin dostupan