Picerija Masters

Izvor: Picerija Masters

Ako ste u potrazi za mestom gde možete uživati u autentičnim italijanskim picama u Vršcu, Picerija „Masters“ je destinacija koju ne smete propustiti. Ova picerija, koja je osnovana 2007. godine, postala je omiljeno mesto mnogih gurmana zahvaljujući svojoj izvanrednoj ponudi jela i pića.

U Masters Piceriji, posetioci mogu uživati u raznovrsnom meniju koji obuhvata mnogo više od klasičnih pizza. Na meniju se nalaze različite vrste pizza, kao što su „Margarita“ koja se pravi sa pelatom i sirom, „Vegeteriana“ sa pelatom, sirom, paprikom i pečurkama, i „Vesuvio“ sa pelatom, sirom i šunkom. Takođe, tu su i „Capricciosa“ sa pelatom, sirom, šunkom i pečurkama, „Pescatora“ sa pelatom, sirom, plodovima mora i limunovim sokom, i druge.

Takođe, u ponudi su i različite vrste pasta, salata, i slanih i slatkih palačinki. Pasta dolazi u različitim ukusima i stilovima, uključujući „Carbonara“ sa slaninom, jajetom, belim lukom, pavlakom i sirom, „Bolognese“ sa mlevenim mesom, sirom i začinima, „Funghi“ sa pečurkama, pavlakom, sirom i začinima, i „Tuna“ sa tunjevinom, pelatom i začinima. Što se tiče salata, možete probati „Grčku salatu“ sa paradajzom, krastavcem, lukom, paprikom, maslinama, sirom i maslinovim uljem, ili „Masters salatu“ sa paradajzom, krastavcem, lukom, paprikom, pečurkama, sirom, šunkom, jajetom, maslinama i maslinovim uljem. Ako ste ljubitelj slatkiša, ne propustite da probate njihove slatke palačinke sa čokoladom, belom čokoladom, eurokremom, medom, orasima, i drugim ukusnim sastojcima, kao i „Nutella“ palačinke sa nutelom, bananom i šlagom, ili „Kinder“ palačinke sa kinder čokoladom, bananom i šlagom.

Kada je reč o pićima, „Masters“ nudi raznovrsna pića, uključujući različite vrste piva, vina, žestokih pića, koktela, i bezalkoholnih pića. Izbor vina uključuje različite sorte koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje vina. Takođe, možete uživati u različitim koktelima, kao što su Mojito, Margarita, i Pina Colada, koji će osvežiti vaše čulo ukusa i upotpuniti vaše gastronomske doživljaje.

Ukoliko planirate posetu, Picerija „Masters“ omogućava svojim gostima da vrše rezervacije putem telefona ili online formulara na sajtu. Za sve dodatne informacije, možete ih kontaktirati putem telefona ili emaila, ili ih posetiti na adresi koja je navedena na njihovoj kontakt stranici.

Posetite Piceriju „Masters“ i dozvolite sebi da budete povučeni u svet izvanrednih ukusa i aromatičnih doživljaja, gde se tradicionalni ukusi Italije stapaju sa modernim kulinarskim umetnostima, pružajući vam nezaboravno iskustvo koje će vas navesti da se iznova vraćate.

Rezervišite ovde

U najkraćem roku ćemo vam javiti raspoloživost i potvrditi rezervaciju ukoliko je odabrani termin dostupan