Restoran Dinar

Izvor: Restoran Dinar

Ako ste u potrazi za restoranom u kome možete uživati u autentičnoj srpskoj kuhinji i velikom izboru pića, onda je Etno kuća Dinar pravi izbor za vas. Restoran je otvoren 2010. godine i od tada privlači mnoge posetioce koji žele da isprobaju specijalitete iz srpske tradicionalne kuhinje. Ovaj restoran se nalazi u Vršcu, gradu koji je poznat po svom vinskom podneblju i kulturi te stoga restoran u svojoj ponudi pruža veliki izbor vina. 

Restoran je uređen u etno stilu, sa mnogim starim rekvizitima i slikama iz prošlosti. Ovde možete da osetite duh davnih vremena i da se opustite u prijatnoj atmosferi. Restoran ima kapacitet od 243 mesta i pogodan je za razne prilike, kao što su porodična slavlja, poslovni ručkovi ili romantične večere.

Etno kuća Dinar ima bogat i raznovrstan meni sa jelima iz srpske tradicionalne kuhinje, među kojima posebno preporučuju svoj roštilj, Karađorđevu šniclu, teletinu sa pekarskim krompirom, biftek u ulju sa začinskim biljem i slično. Sva jela su pripremljena od svežih i kvalitetnih namirnica, i spremaju ih najbolji kuvari ovog kraja. Ovde su u ponudi i razne vrste salata, ribljih specijaliteta, supa, čorba, deserta i palačinki. Takođe, tu je i poseban meni za decu sa jelima kao što su pileće šnicle, male pljeskavice, ćevapi i drugo.

Restoran ima kartu pića sa raznim vrstama bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao što su sokovi, voda, kafa, čaj, pivo, rakija i vino. Etno kuća Dinar poseduje i svoj brend vina među kojima se nalaze Stari Dinar, Crni Dinar, Collectie Dinar Cabenet sauvignon, Collectie Dinar Muskat Ottonel i Collectie Dinar Muscat Rose. Pored svojih, nude i vina najpoznatijih srpskih i vršačkih vinarija.

Restoran je dobitnik i mnogih prestižnih nagrada kao potvrda za kvalitet, kao što je međunarodna nagrada dodeljena u Madridu 2014. godine po imenu International Hotel & Restaurant Quality Award, zatim dobitnik nekoliko zlatnih medalja na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, a tu je i priznanje Privredne komore Vojvodine.

Ako želite da rezervišete mesto u restoranu Etno kuća Dinar, možete da pozovete na broj +381(0)13/830-024 ili da pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp na broj +381605708007. Restoran se nalazi na adresi Dimitrija Tucovića 82 u Vršcu i radi svakog dana od 12 do 24 časa. 

Ukoliko ste u potrazi za nečim novim i drugačijim, onda je Etno kuća Dinar pravi izbor za vas, kojim ćete upotpuniti svoj ugođaj odsedanja u našoj Vila Kuli. Uživajte!

Rezervišite ovde

U najkraćem roku ćemo vam javiti raspoloživost i potvrditi rezervaciju ukoliko je odabrani termin dostupan